Regisztráció

Kérlek, a regisztrációdhoz
add meg az alábbiakat:


Elfogadom az Általános szerződési feltételeket és az adatvédelmi nyilatkozatot


Kérjük, várj...

Regisztrálok

Hiba

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj


Elfelejtett jelszó


Bejelentkezés

Hiba

Honnan tudhatod, hogy a párod energiavámpír?

Közzétéve: 2016. március 23. 08:00 | Utoljára módosítva: 2016. március 30. 14:39

Sokszor érzed magad fáradtnak és nyomottnak? Jól telik a napod, de amint találkoztok elszáll az életerőd?

Ha ezeket nap, mint nap átéled érdemes elgondolkodnod rajta, hogy a párod egy energiavámpír. Ezek a vámpírok nem emberi vérrel táplálkoznak, hanem más emberek teljes figyelmének lekötésével tudnak csak feltöltődni. Ha elolvasod cikkünket megtudhatod a párod valóban egy energia vámpír e.

 Vele mindig valami rossz történik

Ezeket az embereket még az ág is húzza. Velük minden nap történik valami borzasztó tragédia, ami amiatt naphosszat panaszkodhatnak. A legkisebb kihívás is megoldhatatlan problémának tűnik számukra így a természetesen a te segítségedre szorulnak.

Mindig Ők az áldozatok

Ha kirúgják a munkahelyéről, megbünteti a rendőr, ha összeveszik egy barátjával vagy veled ő az áldozat. Ha belerúg a küszöbbe azért is a küszöb a hibás. Mindig minden helyzetben magát állítja be az áldozati báránynak, aki ellen csak összefogott az élet. Ez az egyik legbiztosabb jele annak, hogy a kedvesed egy energiavámpír.

Ő a legjobb

Ő a legszebb, legokosabb, legtehetségesebb, legviccesebb, akit csak el tud képzelni. Még a kenyeret is sokkal jobban vajazza, mint te. Egy a lényeg, hogy csak az a jó, amit ő gondol és csinál minden más minimum vacak. Ha nap, mint nap azzal szembesít, hogy minden, amit csinálsz és amihez közöd van az rossz kezdj gyanakodni, hogy egy vérszívóval van dolgod.

Uralkodnak

Ők az igazi kiskirályok! Imádnak másokat irányítgatni és dirigálni. Csak akkor boldogok, ha minden úgy történik, ahogy azt ők elképzelték. Nem csak az eseményeket szeretik a kezükben tartani, hanem az emberek feletti irányítást is.

Bizalmatlanok

Rettentően bizalmatlanok, mindig attól tartanak, hogy mások rosszat karnak nekik. Akármien jó szándékkal állsz hozzájuk képesek a legrosszabbat feltételezni rólad és mindezt agresszióval reagálják le.

Szerepet játszanak

A külvilág felé mindig a szebbik oldalukat mutatják, ami mögött nincs valós tartalom. Kedvesnek, odaadónak és tökéletesnek szeretnének látszani és annak is tartják, magukat azonban a cselekedeteik másról árulkodnak.

A drámaiság jellemzi őket

Ha valami nem úgy alakul, ahogy azt elképzelték végletesen reagálnak és bele menekülnek egy olyan tevékenységbe, ami örömet okoz számukra. Azaz elrohannak sörözni a haverokkal vagy edzeni, a lényeg az, hogy jobb hangulatba kerüljenek. Természetesen mielőtt elmennének bűntudatot keltenek a másik félben, hiszen ezekből az energiákból táplálkoznak.

Ezek az emberek sokszor nem tudatosan cselekszenek, csak az ösztöneik hajtják őket. Ha idejében felismerjük, hogy egy ilyen emberrel van dolgunk védekezhetünk ellene. Igyekezzünk minimálisra csökkenteni a velük való érintkezést, ha mégis belekezdenek a hosszú monológjukba próbáljuk mihamarabb másfelé terelni a témát. Ne próbáljunk tanácsot adni, hiszen azt úgysem fogadja majd meg, inkább érdeklődjünk mik a tervei a helyzet megoldására.Neked ajánljuk

25 000 Ft
Budapest IX. kerülete
Újszerű
Feladva: 2022. október 06. 11:03


Hirdetés


Hiba

Ez a funkció csak regisztrált felhasználók számára érhető el!
Kérjük, regisztrálj, vagy jelentkezz be!