Regisztráció

Kérlek, a regisztrációdhoz
add meg az alábbiakat:


Elfogadom az Általános szerződési feltételeket és az adatvédelmi nyilatkozatot


Kérjük, várj...

Regisztrálok

Hiba

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj


Elfelejtett jelszó


Bejelentkezés

Hiba

2016-os év frizura trendjei

Közzétéve: 2016. március 26. 08:00

A jól megválasztott frizura egy nő megjelenésének nagyon fontos része.

Mint az elmúlt években így idén is a természetesség kerül majd előtérbe. A színátmenetes festés most is divat lesz, azonban az erősen kontrasztos ombre stílust felváltja a sokkal szolidabb satírozás. Akár hosszú akár rövid a hajad egy jó színnel mindig fel lehet dobni. A balayage technikával készült frizurák természetes nap szívta hatást keltenek és szuper szexisek.

 

Ez elmúlt időszakban divatos fejtetőn elhelyezkedő feszes kontyot idén felváltja a tarkón összefogott laza változat. Gyorsan elkészíthető és nagyon nőies viselet. Minden öltözékhez jól passzol.

 

Újra trend a rövid fazon, főként, ha az aszimmetrikus. Egy kicsit hosszabbra hagyva, loknisra szárítva is nagyon trendi az idei évben.

 

Ha hosszú vagy legalább fél hosszú a hajad, akkor a kócos vagy szél fújta fazont idén bátran viselheted. Ha eddig nem szeretted, ha rakoncátlanak a tincseid, akkor az idei trendek megkedveltetik veled. Ezek a hajak is erősítik a természetes irányvonalat, ami az idei évet meghatározza.

 

Az eddigiekkel ellentmondásban a színes frizurák is divatosak lesznek. Az ellentétesség ellenére itt is a természetességet tartsuk szem előtt. Hogy lehetséges ez? Válasszunk pasztell színeket, amik nem túl rikítóak, így jó elkészítve nem látszik majd parókának.

 

 

Mivel a hajunk nagyban befolyásolja a megjelenésünket így fontos mire esik a választásunk. Nem csak öltözködésünkhöz, de személyiségünkhöz is passzolnia kell, főleg egy extrémebb frizurának. Ha nem érezzük jól magunkat a hajkoronánkkal az pecsétet nyom teljes megjelenésünkre és a hangulatunkra is.Neked ajánljuk

1 500 Ft
Csöde
Újszerű
Feladva: 2022. május 01. 18:36


Hirdetés


Hiba

Ez a funkció csak regisztrált felhasználók számára érhető el!
Kérjük, regisztrálj, vagy jelentkezz be!