Regisztráció

Kérlek, a regisztrációdhoz
add meg az alábbiakat:


Elfogadom az Általános szerződési feltételeket és az adatvédelmi nyilatkozatot


Kérjük, várj...

Regisztrálok

Hiba

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj


Elfelejtett jelszó


Bejelentkezés

Hiba

Légy trendi és ízléses a munkahelyeden

Közzétéve: 2016. április 09. 07:00

Az öltözködésünk rengeteget elárul rólunk, hiszen ha olyan ruhát viselünk, ami jól áll nekünk és illik hozzánk sugárzóbban megmutatkozhat az egyéniség

 A munkahelyi viseletünknek bizonyos szabályokhoz tartania kell magát, de ennek ellenére sem kell szürke kosztümruhákba bújtatnunk magunkat. Összegyűjtöttünk néhány alapszabályt, ami segít stílusosnak lenni a munkahelyünkön is.

A visszafogottság legyen az egyik fő szempontunk. A farmert és a miniszoknyát tartogassuk a hétvégékre, a rikító smink sem a munkahelyre való. Mindig tartsuk szemelőt, az aznapi programot és annak megfelelően válasszunk ruhát is.

   

A kiegészítők terén is kerüljük a bizsukat, egy szép óra vagy fülbevaló sokkal kifinomultabb külsőt kölcsönöz. Manapság a karórát inkább ékszerként viseljük, hiszen sok más eszköz képes betölteni a funkcióját, de ez az a darab, ami sokat elárulhat a viselőjéről.

 

A blézer a legjobb barátunk a munkahelyi ruhatárunk összeállításánál. Egy blézerrel könnyen professzionálisabb lehet a megjelenésünk és az irodán kívül is viselhetjük egy farmerral vagy testhezálló ruhával.

 

Fontos, hogy csak és kizárólag méretben passzoló ruhadarabokat hordjunk. A nagyobb méretezésű ruhákban slamposnak tűnhetünk a kisebbekben pedig hivalkodónak. Pont ennyire lényeges az is, hogy öltözékünk minden darabja passzoljon egymáshoz.

 

Hordjunk magunknál parfümöt és használjuk is napközben, de természetesen tartsuk szemelőt a mértékletességet. A kellemes illat és az ápoltság nagyon fontos, de túlzott parfüm használattal pont az ellenkező hatást érhetjük el.

 

Az öltözködésünk nagyon fontos az első benyomás szempontjából, de a munkatársaink és a főnökünk számára is sokat elárul, ha jó a megjelenésünk, ezért törekedjünk a stílusunknak megfelelő ízléses öltözködésre.

 

 Neked ajánljuk

19 000 Ft
Budapest IX. kerülete
Új
Feladva: 2023. január 10. 17:35


Hirdetés


Hiba

Ez a funkció csak regisztrált felhasználók számára érhető el!
Kérjük, regisztrálj, vagy jelentkezz be!