Regisztráció

Kérlek, a regisztrációdhoz
add meg az alábbiakat:


Elfogadom az Általános szerződési feltételeket és az adatvédelmi nyilatkozatot


Kérjük, várj...

Regisztrálok

Hiba

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj


Elfelejtett jelszó


Bejelentkezés

Hiba

Az igazi nő 5 tulajdonsága

Közzétéve: 2016. április 11. 08:00 | Utoljára módosítva: 2016. április 13. 12:38

Minden nő szeretné tudni, hogy mi a biztos receptje, hogy ellenállhatatlan legyen a férfiak szemében.

Mit kell tennie vagy mondani ahhoz, hogy kívánatos legyen. Sokkal egyszerűbb a recept, mint gondolnád!

Önbizalom

Az egyik fontos tulajdonság, aminek nem tudnak ellenállni az az önbizalom. Itt most nem a pökhendi önelégültségre gondolunk, hanem a magabiztosságra. Amikor tudjuk, hogy mik a jó tulajdonságaink, de tisztában vagyunk a hibáinkkal is. A belső magabiztosság ellenállhatatlan kisugárzással ruház fel.

Megértés

Bár a férfiak ritkábban vágynak hosszas beszélgetésekre, mégis nagyon értékelik, ha egy nő érdeklődően végighallgatja őket és akár féltve őrzött titkokat is megoszthat vele. Lehet, hogy az urak kevésbé cserfesek, de ettől még ne gondoljuk, hogy nincsenek ugyan olyan mély érzéseik.

Önzetlenség

Egy férfi szemében nagy erény, ha egy nő önzetlen és odaadó, de persze nem szabad megalázkodnunk. Itt is fontos a mértéktartás. Ahogy a hölgyek úgy a férfiak is a jövendőbeli élettársukat, gyermekeik anyját keresik a kiszemelt nőben, ezért is fontos, hogy lássák odaadóan tud majd gondoskodni a családról.

Kedvesség

Ha kedvesek és figyelmesek vagyunk másokkal az minden férfi figyelmét felkelti majd. Ne csak a kiválasztottal szemben legyünk figyelmesek, hanem a barátaival és mindenki mással is. Fontos, hogy e mögött őszinteség és ne számítás lakozzon.

Ne adjuk magunkat könnyen

Minden úriember szemében az az igazi nő, aki többre tartja magát egy futó kalandnál. Ne keveredjünk túl könnyen intim kapcsolatba, ha tényleg komolyak a szándékai velünk nem okoz számára problémát, ha várnia kell. Hagyjuk, hogy udvaroljon és férfinak érezhesse magát.

Ha boldogok szeretnénk lenni egy párkapcsolatban előbb magunkat kell tudnunk elfogadni és szeretni. Egy magabiztos, önzetlen és kedves nő minden férfi számára vonzó, így előbb ismerjük meg magunkat és tanuljuk meg szeretni mielőtt mástól várnánk el ezt.Neked ajánljuk

1 400 Ft
Ötvöskónyi
Új
Feladva: 2023. május 29. 11:20


Hirdetés


Hiba

Ez a funkció csak regisztrált felhasználók számára érhető el!
Kérjük, regisztrálj, vagy jelentkezz be!