Regisztráció

Kérlek, a regisztrációdhoz
add meg az alábbiakat:


Elfogadom az Általános szerződési feltételeket és az adatvédelmi nyilatkozatot


Kérjük, várj...

Regisztrálok

Hiba

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj


Elfelejtett jelszó


Bejelentkezés

Hiba

A személyiségünk az arcunkra van írva. Mit árul el rólunk az arcformánk?

Közzétéve: 2016. április 24. 08:00 | Utoljára módosítva: 2016. április 25. 11:42

Biztosan Te is tapasztaltad már, hogy vannak emberek, akik első látásra szimpatikusak vagy antipatikusak.

Ennek az az oka, hogy már az arcuk formájából következtetünk jellemükre. Az ősi Kínában még szentül hitték, hogy az arc a lélek megtestesülése. Lássuk hát melyik formára milyen személyiség jegyek a jellemzőek.

 

Hosszúkás arcforma

Az ilyen arc formájú ember ambiciózus és céltudatos. Nem tűri a hazugságot, mivel igen erős igazságérzettel rendelkezik. Ezen tulajdonságok hatására egyenesen halad a raglétrán és jó vezető, de csapatban is könnyedén együttműködik. Az érzelmeit hajlamos elrejteni, amit csak egy arra méltó partner előtt tár fel.

Szív alakú arcforma

Az elbűvölő személyiség. Szeret beszélgetni, dinamikus és energikus így könnyen tesz szert új kapcsolatokra. Ez az ember típus roppant melegszívű és árad belőle a szeretet így gyakran kerül a figyelem középpontjába. A társasági élet egyik meghatározó szereplője így nem meglepő, hogy az ellenkező nem tagjai között is nagy népszerűségnek örvend.

Négyzet alakú arcforma

Domináns és energikus személyiség. Mindig kiáll az elveiért, azonban a határozottság mellett az empátia jellemzi. Minden körülmények között kitart a szerettei mellett, a hozzá közel állók számíthatnak a jóindulatára.

Kerek arcforma

A mély érzelmek jellemzik az kerek arcformával rendelkező embert, ám ezek az érzelmek gyakran ingadoznak. Érzelmessége ellenére mégsem mindig mutatja ki, mi zajlik benne. Bármekkora vihar is dúl a lelkében képes megőrizni a higgadtságát. Számára a hosszú távú párkapcsolat az élet része.

Háromszög alakú arcforma

Kreatív ám szertelen személyiség. Sokszor inkább az intuíciók vezetik, mint a józanész, ami olyan kínos helyzetekbe sodorhatja, ahonnan csak az ügyessége húzhatja ki. Jó kedélyű és humoros a barátai nagy örömére. Az érzelmek terén nagyon érzékeny és hajlamos a féltékenységre.

Ovális arcforma

Ez az arcforma erős, de mégis rugalmas jellemet takar. Az élet minden területén bölcsen és megfontoltan dönt mivel képes a helyzetet minden oldalról átlátni. Ezért lehet, hogy nehezen hoz meg döntéseket, de ha egyszer elhatározza magát attól semmi nem tántoríthatja el. Nehezen nyílik meg mások felé mégis rengeteg érzelem lakozik benne.

Természetesen csak ez alapján nem szabad megítélnünk vagy elítélnünk senkit, hiszen a személyiségünket számtalan tényező befolyásolja. Kinek mi a tapasztalata? Van esetleg aki magára ismert a jellemzésben? Facebook kommentben várjuk a tapasztalataitokat.Neked ajánljuk

10 000 Ft
Tarcal
Új
Feladva: 2021. július 28. 16:06


Hirdetés


Hiba

Ez a funkció csak regisztrált felhasználók számára érhető el!
Kérjük, regisztrálj, vagy jelentkezz be!