Regisztráció

Kérlek, a regisztrációdhoz
add meg az alábbiakat:


Elfogadom az Általános szerződési feltételeket és az adatvédelmi nyilatkozatot


Kérjük, várj...

Regisztrálok

Hiba

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj


Elfelejtett jelszó


Bejelentkezés

Hiba

7 ruhamentő tipp, amivel a régiből újat varázsolhatunk

Közzétéve: 2016. április 26. 08:00

Sajnos a kedvenc darabjaink sem örök életűek, kifakulnak vagy eltüntethetetlennek hitt folt esik rajtuk.

Ilyenkor sem kell feltétlenül megválnunk tőlük, mert bizonyos praktikákkal megmenthetjük őket a kiselejtezéstől. Összegyűjtöttünk nektek néhány tippet melyekkel meghosszabbíthatjuk az élettartamukat.

Azok a ronda sárga foltok


Közeledik a nyár és a kánikula így egyre gyakrabban találkozhatunk a ruháinkon olyan sárga izzadság foltokkal melyeket a mosás sem tüntet el. Ahhoz, hogy megszabadulhassunk tőlük mosás előtt áztassuk vízzel higított citromlébe vagy dörzsöljük be nedves szódabikarbónával.

Fakó színek


Sajnos bármilyen drága darabot is választunk, előbb-utóbb veszít a színe az élénkségéből. Ha egy kevés ecetet öntünk az öblítőhöz megóvhatjuk ruháink ragyogó színeit. Az ecet kellemetlen szagától sem kell tartanunk, mert hamar elillan.

Kellemetlen szagú lábbeli


Ha a kedvenc cipőnk nem mosható és kezd kellemetlen szagúvá válni némi szódabikarbónával megmenthetjük. Szórjuk a belsejébe és hagyjuk benne egy éjszakát, majd reggel porszívózzuk ki.

Hogy a fehérneműink is tartósak legyenek


Az egyik nagy problémánk, hogy a mosástól és a centrifugástól a melltartók elveszítik az eredeti alakjukat. Ahhoz, hogy ezt megelőzzük a legjobb, ha kézzel mossuk őket, azonban ha erre nincs lehetőségünk szerezzünk be mosógolyót, így a mosógépben is megőrzik majd a formájukat.

Rakoncátlan cipzárak


Ha nehezen csúszik fel vagy le a cipzárunk mártsunk egy fülpiszkálót vazelinbe és kenjük be vele azon a részen ahol akad.

A retteget rágógumi


Kivel ne fordult volna már elő, hogy a pont a kedvenc farmerjében sikerült rágóban ülnie. Ilyenkor sem kell rögtön pánikba esnünk, mert van megoldás. Tegyük egy zacskóba az áldozatul esett darabot és rakjuk a fagyasztóba néhány órára, majd amennyire tudjuk kapargassuk le a megfagyott rágót. A maradványokat távolítsuk el foltbenzinnel.

Alapozó folt


Ha véletlenül alapozó vagy púder került a felsőnkre fújjunk rá egy kevés borotvahabot majd óvatos dörzsölés után öblítsük ki hideg folyóvízzel. Ez után berakhatjuk a mosógépbe, hogy maradéktalanul megszabaduljunk a folttól.Neked ajánljuk

4 900 Ft
Mezőlak
Új
Feladva: 2021. június 26. 18:31


Hirdetés


Hiba

Ez a funkció csak regisztrált felhasználók számára érhető el!
Kérjük, regisztrálj, vagy jelentkezz be!