Regisztráció

Kérlek, a regisztrációdhoz
add meg az alábbiakat:


Elfogadom az Általános szerződési feltételeket és az adatvédelmi nyilatkozatot


Kérjük, várj...

Regisztrálok

Hiba

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj


Elfelejtett jelszó


Bejelentkezés

Hiba

Tulajdonságok, melyek a sikeres nőt jellemzik

Közzétéve: 2016. április 30. 08:00

Tanácstalanul ülsz a gép előtt mikor önmagadat kell jellemezned az önéletrajzodban? Úgy érzed jól szerepeltél az interjún mégsem téged választottak?

Van néhány tulajdonság melyeknek birtokában sokkal kívánatosabb leszel a munkaerőpiacon és a főnök szemében, ha előléptetésre kerül a sor. Lássuk, mik azok a jellemvonások melyeket nem csak ismerned kell, hanem el is sajátítanod ahhoz, hogy sikeres nő legyél.

Magabiztosság

Az élet minden területén fontos ez a tulajdonság ahhoz, hogy sikereket érjünk el. A magabiztosság nem azt jelenti, hogy ajnározzuk magunkat egy állásinterjú során hanem, hogy tisztába vagyunk az erősségeinkkel és a gyengeségeinkkel egyaránt. Ha sikerül elsajátítanunk ezt a tulajdonságot az meglátszik majd a kisugárzásunkon is és a leendőbeli főnökünk számára is azt sugallja majd, hogy el tudjuk látni a ránk bízott feladatokat.

Szavahihetőség

Ez nagyban összefügg az előző tulajdonsággal. Csak és kizárólag olyan dolgokat állítsunk magunkról melyeket leinformálható tényekkel is tudunk igazolni. Ez még fontosabb, ha vezető pozícióba jelentkezünk. A magunkról tett állításokat támasszuk alá tényekkel és elérhetőségekkel, így hitelesítve állításainkat.

Harmónia

Lehet eddig nem is gondoltad, hogy ez is fontos lehet az álláskeresés területén. Ha kiegyensúlyozottan éljük az életünket az kihatással van a munkánkra, sőt a munkatársainkra is. Mindenki szívesebben alkalmaz egy olyan embert, aki képes a munkájára koncentrálni és nem rontja a munkahelyi légkört. Természetesen ez a jellemvonásvonás nem azt jelenti, hogy nem lehetnek problémáink hanem, hogy egy érett személyiséghez méltóan képesek vagyunk azokat megoldani.

Talpraesettség

Fontos, hogy a váratlan helyzetekre is képesek legyünk önállóan reflektálni. Minden munkaterületen adódhatnak olyan kérdések melyekkel eddig még nem találkoztunk, de az addig megszerzett információk birtokában képesnek kell lennünk reagálni rá.

Alkalmazkodás

Ez a tulajdonság főként akkor fontos, ha csapatban kell majd dolgoznunk. Nagyban hozzájárul a munka minőségéhez, ha a team minden tagja összedolgozik, így gördülékenyebb és eredményesebb a munkavégzés.

Az önéletrajzunkban és motivációs levelünkben tartózkodjunk a kliséktől, amik szinte minden jelentkezésben megtalálhatóak. Személyiségünk leírásánál kerüljük az olyan kifejezéseket, mint „jó kommunikációs készség” vagy „megbízhatóság”. Próbáljunk a személyiségünk mélyére ásni és minél pontosabban bemutatni milyenek is vagyunk valójában. Reméljük, hogy tanácsainkkal sikerül hozzásegíteni álmaid munkahelyéhez.Neked ajánljuk

4 500 Ft
Debrecen
Új
Feladva: 2023. február 24. 11:21


Hirdetés


Hiba

Ez a funkció csak regisztrált felhasználók számára érhető el!
Kérjük, regisztrálj, vagy jelentkezz be!