Regisztráció

Kérlek, a regisztrációdhoz
add meg az alábbiakat:


Elfogadom az Általános szerződési feltételeket és az adatvédelmi nyilatkozatot


Kérjük, várj...

Regisztrálok

Hiba

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj


Elfelejtett jelszó


Bejelentkezés

Hiba

Meghökkentő cipők melyek biztosan nem jönnek velünk szembe az utcán

Közzétéve: 2016. május 06. 08:00 | Utoljára módosítva: 2016. május 08. 15:10

Néha mikor a divatbemutatókat nézem, elgondolkodok, hogy hova is tudnám felvenni a bemutatott darabokat.

A tervezők nem csak a ruhák terén hajlamosak elrugaszkodni a valóságtól, hanem a cipők tervezésénél is. Vannak olyan tipegők, melyek elgondolkodtatnak vajon mi járhatott a designer fejében.  Ha te is a cipő mániás hölgyek közé tartozol, akkor mindenképp olvasd el cikkünket, mert biztosan eláll majd a szavad.

El sem tudjuk képzelni, hogy ebben a járókeretre emlékeztető darabban hogyan lehet közlekedni.


Az egyik új trend a magas sarkú mániások körében az antigravitációs cipő, mely első ránézésre azt sugallja, hogy minimum szuper képességek kellenek a viseléséhez. Ennek ellenére egyre több web shop kínálatában megtalálható és a viselői is azt állítják, hogy kényelmes.


Carlos Díez újra értelmezte a mindenki által kedvelt Converse tornacipőt és sikeresen elkészítette a hordhatatlan változatát fél méter magas talppal rikító sárga színben, melyet a madridi Cibeles divat héten mutatott be.


Alexander McQueen keze munkáját dicsérik ezek az inkább patára hasonlító lábbelik.


Azt hiszem, ez az a cipő ami mellet nem szólhatnak ésszerű érvek! Vajon ki vágyik rá, hogy a lába ló patákhoz hasonlítson?


Egy újabb darab melynek létrejötte érthetetlen. Reméljük a hal nem igazi :/


Bárhogy néztük nem tudtunk rájönni, hogy mi inspirálhatta a művészt ennek a cipőnek a megtervezésénél. Bár kialakítás tekintetében a hordható kategóriába tartozik, mégse tudjuk elképzelni milyen out fittbe lehetne beleilleszteni.


Ez a cipő annyira ijesztő, hogy nem szabad vele utcára menni, mert sokaknak okozhat álmatlan éjszakákat. Szerencsére ez a veszély nem is fenyeget, hiszen ilyen magas sarkakon képtelenség járni.


 

A divat világában számtalan olyan darab születik melyek maximum a kifutón mutatnak jól, de a való életben hordhatatlanok. Számotokra melyik darab volt a legextrémebb? Facebook kommentben várjuk véleményeteket.Neked ajánljuk

3 999 Ft
Budapest XII. kerülete
Újszerű
Feladva: 2022. május 09. 15:09


Hirdetés


Hiba

Ez a funkció csak regisztrált felhasználók számára érhető el!
Kérjük, regisztrálj, vagy jelentkezz be!