Regisztráció

Kérlek, a regisztrációdhoz
add meg az alábbiakat:


Elfogadom az Általános szerződési feltételeket és az adatvédelmi nyilatkozatot


Kérjük, várj...

Regisztrálok

Hiba

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj


Elfelejtett jelszó


Bejelentkezés

Hiba

Néhány tipp mellyel lelassíthatjuk az öregedést

Közzétéve: 2016. május 16. 08:00

Sok dolgot tehetünk azért, hogy idősebb korunkban is szépek legyünk.

Az idő múlásával mindannyiunk teste változik, életünk első szakaszában még érdeklődéssel és örömmel fogadjuk ezeket a változásokat, ám az idő előre haladtával megjelenő ráncok már kevésbé tesznek minket boldoggá. Az öregedés egy természetes folyamat melyet sem megállítani sem visszafordítani nem tudunk, azonban ez nem azt jelenti, hogy nem lehet sugárzó és igényes a megjelenésünk. Összegyűjtöttünk nektek néhány jó tanácsot, melyeket, ha megfogadtok az ötödik x-ben is gyönyörű nők lehettek.

Táplálkozás

Nagyon fontos, hogy egészségesen és változatosan táplálkozzunk. Kerüljük a zsírban és cukorban gazdag ételeket viszont minden nap fogyasszunk zöldséget és gyümölcsöt. Minden napunkat kezdjük reggelivel, hiszen ez a nap legfontosabb étkezése. Ilyenkor tápanyagban és fehérjében gazdag ételeket válaszunk, amikhez egy pohár frissen elkészített turmix jó kísérő lehet.

Testmozgás

Az alakunk megőrzése és az egészségünk szempontjából nagyon fontos a rendszeres testmozgás. Elegendő naponta 30 percet rászánnunk és nagyon hamar érezni fogjuk a jótékony hatásait. Ha nincs időnk konditerembe járni otthon is megtehetjük vagy jó idő esetén a közeli parkban.

Hidratálás

A szervezetünknek nagy szüksége van a minőségi folyadék bevitelre. Ez hozzá járul a szerveink megfelelő működéséhez és segít megőrizni bőrünk rugalmasságát. Naponta 2-3 liter folyadék elfogyasztása szükséges melynek nagyobb része tiszta víz legyen. Kerüljük a cukros és szénsavas üdítőket viszont napi 1-2 pohár friss gyümölcslé nagyon jó kiegészítés.

Káros szenvedélyek

A dohányzás és az alkohol felgyorsítja az öregedést, így ezeket kerüljük, amikor csak tudjuk. Nem csak a szervezetünkre vannak rossz hatással, de a bőrünk is sokkal gyorsabban ráncosodik majd.

Megfelelő fényvédelem

A napsugárzás káros hatásai nagymértékben felelősek a bőr öregedéséért. Ezért nagyon fontos, hogy nagy figyelmet fordítsunk a megfelelő fényvédelemre. A túl sok napozás nem csak öregíti a bőrt, de egyéb problémák keletkezését is okozhatja.

 

A szép és nőies megjelenéshez fontos, hogy ápolt és egészséges legyen a külsőnk ám a belső kisugárzásunk legalább olyan hangsúlyosan hozzájárul. Az első ráncok megjelenésével se veszítsük el az önbizalmunkat, hiszen a nőiességet nem a szarkalábak száma határozza meg, hanem az igényes külső és a magabiztos belső.Neked ajánljuk

5 000 Ft
Szombathely
Új
Feladva: 2022. november 01. 10:35


Hirdetés


Hiba

Ez a funkció csak regisztrált felhasználók számára érhető el!
Kérjük, regisztrálj, vagy jelentkezz be!