Regisztráció

Kérlek, a regisztrációdhoz
add meg az alábbiakat:


Elfogadom az Általános szerződési feltételeket és az adatvédelmi nyilatkozatot


Kérjük, várj...

Regisztrálok

Hiba

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj


Elfelejtett jelszó


Bejelentkezés

Hiba

Romantikus filmek, amik a szívünkig hatolnak

Közzétéve: 2016. május 20. 08:00

Mitől jó egy romantikus film igazán?

Attól, hogy alig várjuk, hogy hőseink szerelme kiteljesedjen, de mégis titkon reméljük, hogy sosem lesz vége. Mindannyian vágyunk egy kis romantikára, ha Te is azok közé tartozol, akik most főként egy jó filmtől várják, ezt az érzést olvasd el cikkünket, hogy megtudd melyik romantikus filmet érdemes megnézni.

Szerelmünk lapjai

Őszintén megvallva a személyes kedvencem, így ezzel kezdeném a sort. Allie és Noah tizenéves korukban találkoztak és szinte rögtön szerelembe estek, aminek a lány jómódú szülei egyáltalán nem örültek és néhány hónap után véget is vetettek a románcnak. Majd pár év elteltével újból találkoztak a fiatalok és a szerelem azonnal lángra lobbant, ami már egy életen át tartott. A történetet Noah elbeszélései alapján ismerhetjük meg.

P.S I love You

 

Holly és Gery boldog házasságban élnek mindaddig, amíg a férfi meg nem hal. Gary már jó előre látta a vég közeledtét és számtalan levelet hagyott a nejének, hogy könnyebben feldolgozhassa az elvesztését és újra önmagára találhasson. Bár a történet nem egy romantikus kapcsolatot mutat be mégis nagyon megható és elgondolkodtató az az igaz szerelem, ami a síron túl is elkísér.

Büszkeség és balítélet

 

A Jane Austin regényből készült adaptációban a Bennett lányok férjfogási kísérleteit ismerhetjük meg azonban a történet két főszereplője a vadóc Lizzy és a dölyfös mégis jólelkű Mr Darcy.  A sztori igazi báját a kor jellegzetes romantikája adja, ahogy a fiatalok a korszakra jellemző finomkodó ámde huncut stílusban kerülgetik egymást. Ez az a történet, ami minden romantikára éhes nő fantáziáját felkorbácsolja.

50 első randi

Hanry Hawaii-on éli az unatkozó fiatal playboy férfiak életét, amíg egyik reggel meg nem pillantja a csinos Lucyt ahogy éppen házikót épít a gofrijából. Azonnal bele is szeret a humoros és kedves lányba, ámde a szuperül sikerült első randi másnapján jön a fekete leves. Hanry-nek szembesülnie kell vele, hogy Lucy rövidtávú memória zavarban szenved, aminek hatására nem tud visszaemlékezni semmire, ami régebben történt egy napnál. Azonban ez egy szerelmes férfi számára nem akadály, hiszen így nap, mint nap meghódíthatja választottja szívét.

Titanic

Egy igazi klasszikus, amit érdemes újra és újra megnézni. 1912-ben indul útjára az addig valaha épített legnagyobb óceánjáró melynek fedélzetén Jack és Rose is utazik. A két különböző világból érkező fiatal egymásra talál, ám boldogságuk nem tarthatott sokáig, mivel a hajó indulása után mindössze 5 nappal nekiütközik egy jéghegynek és elsüllyed. A történet nem zárul igazi happy end-el mivel nem éli túl mind a két szerelmes a katasztrófát.

Szerelem és más drogok

 

Maggie és Jamie romantikus története kissé keser-édes, hiszen szerelmük nem szólhat egy életre. A románcuk hamar kibontakozik, így Jamie nem ok nélkül reméli a folytatást ám a lány gyógyíthatatlan betegsége tönkreteszi a terveit. A fiút azonban ez sem tántorítja vissza attól, hogy a lány mellett maradjon a legnehezebb órákban is.Neked ajánljuk

4 500 Ft
Budapest IX. kerülete
Új
Feladva: 2023. április 25. 17:07


Hirdetés


Hiba

Ez a funkció csak regisztrált felhasználók számára érhető el!
Kérjük, regisztrálj, vagy jelentkezz be!