Regisztráció

Kérlek, a regisztrációdhoz
add meg az alábbiakat:


Elfogadom az Általános szerződési feltételeket és az adatvédelmi nyilatkozatot


Kérjük, várj...

Regisztrálok

Hiba

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj


Elfelejtett jelszó


Bejelentkezés

Hiba

Feltettük a nagy kérdést...! Létezik férfi és nő között barátság?

Közzétéve: 2016. május 22. 08:00 | Utoljára módosítva: 2016. május 31. 11:14

Van, aki megélte van, aki cáfolja. Vajon tényleg létezik szerelem nélküli őszinte barátság férfi és nő között?

Nyomban felmerül a kérdés mi is a barátság? Szigorúan véve két ember kapcsolata, amit rokonszenv, elfogadás és bizalom jellemez. Ez miért is ne jöhetne létre akár két különböző nemű ember között? Mert az élet nem ilyen egyszerű! Mert működik a kémia és mert vannak más kapcsolataink is, akik nem biztos, hogy olyan jó szemmel nézik az ellenkező nemű féllel való barátságunkat.

 

Az igazi probléma a férfiak és nők közötti igénybeli különbségekben keresendő. Amíg a nők egy meghitt baráti kapcsolatra vágynak ahol kitárulkozhatnak és elmesélhetik a legféltettebb titkaikat is addig a férfiak inkább egy barátság előnyeit szeretik élvezni, a közös programokkal vagy a megegyező érdeklődésük átbeszélésével és ebbe a lelkizés nem nagyon fér bele. Persze ez nem azt jelenti, hogy a férfiaknak nincsenek mély érzéseik csak erről pont olyan hosszan szeretnek beszélni, mint ahogy a vásárlást intézik. Amíg mi nők órákat tudunk dilemmázni a párunk egy elejtett rossz megjegyzésén addig az urak ezeket általában egy vállrándítással elintézik, így nem is nagyon van mit mesélniük a barátaiknak. Ettől függetlenül kötődhet barátság férfi és nő között de, ezek a kapcsolatok általában tiszavirág életűek, hiszen előbb vagy utóbb az egyik fél többet lát a nagy egyetértésbe, mint a másik. Biztos sokan estünk már abba a hibába, hogy barátságot kezdtünk egy olyan férfival, akit külsőleg is vonzónak tartunk, de a szívünk mélyén éreztük, hogy ebből sosem lehet több vagy az addig barátként definiált srácra egyszer csak másként nézünk, hiszen olyan udvarias és nyitott velünk ráadásul még a gyerekekkel is tündéri.

 

 A barátság extrákkal felállás sem szokott hosszú életű lenni, hiszen mindig jön egy harmadik fél, aki szétrobbantja a két „jó barátot”. Bár a két nem között néha áthidalhatatlanak tűnnek a különbségek mégis vannak olyan barátságok melyek megcáfolják a fent említett állításokat, de bizony ezek nagyon ritkák! Ti mit gondoltok? Létezik férfi és nő között barátság? Facebook kommentben várjuk a véleményeiteket, tapasztalataitokat.Neked ajánljuk

Ingyen elvihető
Budapest XI. kerülete
Új
Feladva: 2023. április 21. 04:44


Hirdetés


Hiba

Ez a funkció csak regisztrált felhasználók számára érhető el!
Kérjük, regisztrálj, vagy jelentkezz be!