Regisztráció

Kérlek, a regisztrációdhoz
add meg az alábbiakat:


Elfogadom az Általános szerződési feltételeket és az adatvédelmi nyilatkozatot


Kérjük, várj...

Regisztrálok

Hiba

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj


Elfelejtett jelszó


Bejelentkezés

Hiba

Frufrut szeretnél, de nem tudod, melyiket válaszd? Mi most segítünk!

Közzétéve: 2016. június 01. 08:00

Egy jól megválasztott frufruval nem csak a frizurádat változtathatod meg, de az egész arcodat is pontosan ezért sokan nem merik bevállalni.

Ahhoz, hogy előnyödre váljon a változás tudnod kell, hogy melyik fazon illik hozzád. Olvasd el cikkünket, hogy jól sikerüljön a választás.

Tömött frufru

 

Ezzel a fazonnal biztosan éveket letagadhatsz majd. Bár sok törődést igényel, hiszen oda kell figyelni a beszárításánál és a fodrászhoz is sűrűbben kell ellátogatnod, de megéri, mert nagyon szépen kiemeli a szemeket és az arccsontot is. Főként a kicsit szögletes és kerek arcú hölgyeknek ajánljuk, de a hosszúkás arcformához is jól mutat. Láthatjuk, hogy Jessica Biel és Zooey Deschanel is tündököl ezzel a frizurával.

Oldal frufru

 

Ezzel a fazonnal játékos és kissé pajkos megjelenést kölcsönözhetsz a külsődnek, de egy elegánsabb frizurához is jól passzol. Főként a hosszúkásabb vagy szív alakú arcú nőknek áll jól. Nem csak fiatalít de, még a szemeket is kihangsúlyozza. Mint minden frufru, ez is gondozást igényel, de a szépségért bizony meg kell szenvedni. Ezt nagyon jól tudja Reese Witherspoon is ezért ritkán láthatjuk frufru nélkül.

Rövid frufru

 

Ez bizony egy extrém választás és keveseknek is áll igazán jól, de nekik viszont nagyon.  A viseléséhez egy erős egyéniség szükséges, mert semmit nem tudsz elrejteni vele csak hangsúlyozni. Penelope Crus és Marion Cotillard is két olyan bevállalós nő, akiknek nincs mit rejtegetni éppen ezért nagyon jól mutatnak ezzel a frufruval.

Hosszúkás frufru

 

A kerekebb vagy szögletesebb arcú hölgyeknek előnyös választás egy fokozatosan vágott hosszúkás frufru, ami optikailag megnyújtja az arcot. Kirsten Dunst is jól tudja ezt és alkalmazza is így bájos vonásai még jobban érvényesülhetnek.

Középen elválasztott fazon

 

Az ovális arcú hölgyeknek nagyon jól áll a középen elválasztott fazon. Ezzel hangsúlyos marad a teljes arc mégis szépen keretezi, láthatjuk, hogy Jessica Albának és Heidi Klumnak is milyen jó választás volt.

 

 Neked ajánljuk

3 990 Ft

Új
Feladva: 2022. szeptember 28. 07:40


Hirdetés


Hiba

Ez a funkció csak regisztrált felhasználók számára érhető el!
Kérjük, regisztrálj, vagy jelentkezz be!