Regisztráció

Kérlek, a regisztrációdhoz
add meg az alábbiakat:


Elfogadom az Általános szerződési feltételeket és az adatvédelmi nyilatkozatot


Kérjük, várj...

Regisztrálok

Hiba

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj


Elfelejtett jelszó


Bejelentkezés

Hiba

Szupertrendi lakberendezési ötletek a nyárra

Közzétéve: 2016. június 18. 08:00

Az évszakok váltakozásával nem csak a ruhatárunk, a frizuránk vagy a körmeink változhatnak, hanem akár az otthonunk is.

Ha szeretjük a lakásunk szépítgetésével tölteni az időt, akkor újra dekorálhatjuk a meleg évszak szerint is. Használjunk sok színt, természet közeli motívumokat és friss virágot melyekkel ez a gyönyörű évszak bekúszhat az otthonunkba is. Cikkünkből ötletet meríthettek a nagy munka előtt.

 

Színes lampionok

A nyár egyenlő a színek kavalkádjával, amiket a lakás vagy a kert minden területén bátran alkalmazhatunk. A színes lampionokkal nagyszerűen feldobhatjuk a nappalit, a hálót vagy a gyerek szobát.

 

Kis virágok

Ha nincs időnk rendszeresen friss virágot beszerezni készíthetünk saját kezűleg is művirágokat. Ezekhez számtalan alapanyag áll rendelkezésünkre, melyeknek csak a képzeletünk szabhat határt. Az interneten rengeteg videó található melyek pontról pontra bemutatják ezeknek a helyes kis díszeknek az elkészítését.

 

Kuckózzuk be az erkélyt

Amint beköszönt a jó idő minden percünket a szabad ég alatt szeretnénk tölteni, ehhez nyújt jó lehetőséget az erkély vagy a terasz. Bármilyen kis területtel rendelkezünk érdemes kihasználni, hiszen ha sikerül otthonosan berendezni nagyon kellemes órákat tölthetünk el ott.

 

Színes díszpárnák

A díszpárnákkal szuperül feldobhatjuk a nappalit és a hálószobát, akár minden évszakra és ünnepre tarthatunk különböző huzatokat hozzájuk, így lakásunk mindig naprakész lehet.

 

Festmények

 

 Talán kevesen gondolunk rá, hogy a festményeinket is lecserélhetjük néha. Természetesen az ember nem tart otthon egy egész galériát, de néhány egyedi darab variálásával sokat változtathatunk az otthonunk hangulatán.

Gyertya, mécses tartó

Befőttesüveg, kagyló, homok, virágszirom… ezeket mind felhasználhatjuk egy nyári hangulatteremtő mécses tartó elkészítésénél. Egy kellemes estén meghitt légkört varázsolhatnak az esti borozgatás mellé.Neked ajánljuk

3 500 Ft
Budapest VIII. kerülete
Új
Feladva: 2022. szeptember 23. 15:03


Hirdetés


Hiba

Ez a funkció csak regisztrált felhasználók számára érhető el!
Kérjük, regisztrálj, vagy jelentkezz be!