Regisztráció

Kérlek, a regisztrációdhoz
add meg az alábbiakat:


Elfogadom az Általános szerződési feltételeket és az adatvédelmi nyilatkozatot


Kérjük, várj...

Regisztrálok

Hiba

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj


Elfelejtett jelszó


Bejelentkezés

Hiba

Apró figyelmességek, amikkel feldobhatod a kapcsolatod

Közzétéve: 2016. június 24. 08:00

Minden nő szereti, ha odafigyelnek rá, meglepik apróságokkal és bókolnak neki, de nem csak mi igénylejük a törődést, hanem a férfiak is.

Egy hosszú kapcsolat alatt hajlamosak vagyunk megfeledkezni róla, hogy kedveskedjünk a párunknak, így idővel elvész az a varázs, ami az elején még olyan boldoggá tett minket. Ha szeretnél ez ellen tenni, akkor olvasd el cikkünket, hogy megtudd, milyen figyelmességeket értékelnek a férfiak.

Romantikus napindító                                                      

Mint tudjuk a férfiak szívéhez a hasukon át vezet az út, így ha egy finom reggelivel várod mire felébred biztosan sokkal szebb lesz a napja. Ha esetleg nincs időd összeütni neki valamit csak készíts ki a kedvenc müzlijét és a tejet, ezzel az apró figyelmességgel is érzékeltetheted vele, hogy gondolsz rá.

Apró kis üzenetek

Írj néhány kedves szót a tükörre vagy hagyj egy üzenetet a hűtőn. Nem kerül nagy erőfeszítésbe mégis biztosan mosolyt csalsz majd az arcára.

 

Közös esti lazítás

Egy forró fürdő mindenkit ellazít egy nehéz nap után. Ha tudod, hogy nem alakultak aznap túl jól a dolgai várd haza egy lazító kád vízzel, amit megspékelhetsz illóolajokkal, így fokozva a hatást. Annak még jobban fog örülni, ha te is vele tartasz.

Egy kis nosztalgia

Mindannyian szívesen gondolunk vissza arra az időszakra, amikor még rózsaszín ködben úszott a kapcsolatunk, ezt visszaidézheted azzal, ha újra megnézitek azt a filmet, amit akkoriban nagyon szerettetek vagy elmentek oda ahol elcsattant az első csók. Lehet, ez kissé túl romantikusnak hangzik egy férfinak, de hidd el nagyon fog neki örülni.

Apró meglepetések

Nem csak romantikus üzenetekkel dobhatod fel a kedvét. Ha szeretnél valami újat adni neki készíts egy válogatás Cd-t az aktuális kedvenc számaival vagy vegyél egy üveggel a kedvenc borából a vacsorához. Nem kell sok időt rászánnod Ő mégis érzi majd a törődést.

Csináld vele, amit szeret

Ez az a dolog, ami egy kapcsolat elején még teljesen evidens majd idővel az ember megfeledkezik róla. Ha a párod szeret focit nézni vagy olyan filmeket, amiket te annyira nem, akkor is vedd néha a fáradtságot és nézd meg vele. Hidd el ettől te leszel a legjobb nő a szemében.

Csók és ölelés

Sajnos idővel ezt is egyre ritkábban csináljuk, ami nagyon nagy hiba! Ha úgy érzed elhidegült a kapcsolatotok próbálj meg figyelmet szentelni arra, hogy napjában többször megcsókold, megöleld. Ezekkel a figyelmességekkel nem csak az Ő napjait dobod majd fel, hanem a párkapcsolatotok is sokkal jobb lesz. Érdemes rászánni azt a kevés időt, hogy egy életen át harmonikus maradhasson a szerelmetek.Neked ajánljuk

15 000 Ft
Kapoly
Új
Feladva: 2022. április 28. 21:03


Hirdetés


Hiba

Ez a funkció csak regisztrált felhasználók számára érhető el!
Kérjük, regisztrálj, vagy jelentkezz be!