Regisztráció

Kérlek, a regisztrációdhoz
add meg az alábbiakat:


Elfogadom az Általános szerződési feltételeket és az adatvédelmi nyilatkozatot


Kérjük, várj...

Regisztrálok

Hiba

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj


Elfelejtett jelszó


Bejelentkezés

Hiba

Ezektől a szokásoktól szabadulj meg, hogy boldogabb legyél

Közzétéve: 2016. június 28. 08:00

Mindannyiunk élete egy hullámvasút, egyszer fent máskor lent.

De vannak emberek, akik valamiért többet vannak lent, mint fent. Ők szeretik azt gondolni, hogy a körülmények áldozatai, de bizony sok esetben a saját viselkedésük sodorja őket bajba. Ha úgy érzed a kelleténél többször kerülsz nehéz helyzetbe az életben, olvasd el cikkünket, hogy megtudd milyen szokásokat kell elhagynod ahhoz, hogy ez megváltozzon.

Le a negatívitással!

Tudom, hogy közhelyesen hangzik, de a pozitív gondolatok szebbé teszik a mindennapjaidat. Ha azok közé az emberek közé tartozol, akik minden apró problémát tragédiának élnek meg és körülötted minden rossz, akkor próbálj optimistára váltani. Lásd meg a szépet a napsütésben és keresd a pozitív élményeket a legkisebb dolgokban is. Elsőre nehéz lesz átállni, de hidd el megéri az erőfeszítést.

Érd be kevesebbel!

Mindenhol 120%-ot szeretnél nyújtani? Az a célod, hogy a munkában te legyél a legjobb, hogy megtaláld a tökéletes férfit, akivel örökre boldogok lesztek? Próbálj egy kicsit lazítani és érd be kevesebbel. Tűzz ki magadnak kisebb célokat és tanulj meg örülni a részeredményeknek is.

Élj a mának!

Ha állandóan a múlt hibáin rágódsz és a jövőd miatt aggódsz, akkor nem élsz a mában. Ahhoz, hogy boldogabb ember lehess a jelen eseményeit kell élvezned. Ha úgy érzed nagyon magával ragadtak a negatív gondolatok próbálj valamire fókuszálni és csak arra összpontosítani, amit akkor csinálsz. Tölts több időt olyan dolgok tervezésével, amik örömet okoznak, lehet ez akár egy nyaralás vagy a hétvégi csajos buli outfitjének megtervezése.

Ne törődj másokkal!

A közösségi média világában nehéz elkerülni, hogy az ember állandóan másokhoz hasonlítsa össze magát. Ha túl sok időt töltesz azzal, hogy másoknak milyen a lakása, élete, külseje egy idő után teljesen belecsavarodsz majd. Mindig jusson eszedbe, hogy amit az interneten megmutat magából valaki az mindig a legjobb, néha még annál is több. Ezért csak azzal törődj, hogy te mit értél el és mire vagy még képes.

Magadban keresd a boldogságot!

Sokszor gondolsz arra, hogy ha valami megtörténik, akkor majd szebb lesz az életed? Ha megismered az igazit, aki istennőként tekint rád, majd te is az leszel? Soha ne a külső körülmények határozzák meg a lelki állapotod, hanem magadtól várd a változást. Ha te elhiszed, hogy egy értékes és gyönyörű nő vagy mások is annak látnak majd, így nem kell minidig arra várnod, hogy egy jövőbeli esemény hozza majd el a boldogságot számodra.

Légy rugalmasabb!

 

Ha te is azok közé az emberek közé tartozol, akik szeretik tudni mire számíthatnak és ha lehet több lépéssel előre terveznek, akkor itt az ideje, hogy lazíts egy kicsit. Természetesen az nagyon jó dolog, ha vannak terveid, de ne ragaszkodj ezekhez görcsösen. Tanulj meg rugalmasnak lenni és alkalmazkodni a váratlan helyzetekhez, amik sokszor nagyszerű élményekkel gazdagíthatják az életed.Neked ajánljuk

7 000 Ft
Páty
Új
Feladva: 2022. augusztus 07. 16:52


Hirdetés


Hiba

Ez a funkció csak regisztrált felhasználók számára érhető el!
Kérjük, regisztrálj, vagy jelentkezz be!