Regisztráció

Kérlek, a regisztrációdhoz
add meg az alábbiakat:


Elfogadom az Általános szerződési feltételeket és az adatvédelmi nyilatkozatot


Kérjük, várj...

Regisztrálok

Hiba

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj


Elfelejtett jelszó


Bejelentkezés

Hiba

Most megtudhatod, hogy megtaláltad e már a lelki társad!

Közzétéve: 2016. július 08. 08:00

Mindannyiunk életében fontos szerepet tölt be a párkeresés.

Megismerkedünk valakivel, szerelmesek leszünk és reméljük, hogy Ő az igazi és egy életre boldogok lehetünk. Minduntalan keressük a lelki társunkat. Ha Te is szeretnéd tudni, hogy a kedvesed a valóban a másik feled, akkor olvasd el cikkünket, mert összegyűjtöttük a biztos jeleit annak, hogy megtaláltad, akit keresel.

Tudjátok, mi jár a másik fejében                                                                                 

Szavak nélkül is tudjátok, mire gondol a másik egy adott szituációban? Sokszor egy pillantás is elég? Sokak szerint ez a képesség idővel minden párkapcsolatban kialakul, de ez nem igaz! Erre csak azok a párok képesek, akik között mély kapcsolat van, az igazi lelki társak.

Magadat adhatod

Ha vele vagy teljesen önmagad lehetsz, sőt megnyugtat a jelenléte, akkor valószínű, hogy az igazival van dolgod. Számtalan olyan párkapcsolat van, ahol sok tényező meg található mégis szerepet kell játszaniuk, hogy a másiktól megkapják a kellő elfogadást.

Minden perc egy élmény

Az igazi lelki társaknak minden együtt töltött perc nagyszerű program. Akár legyen szó otthoni filmezésről vagy kutya sétáltatásról ugyan olyan élmény, mint egy szuper nyaralás. Sőt ha csak némán ültök egymás mellett is olyan nyugalom áraszt el, amit csak mellette érzel.

Biztonságban érzed magad

Az igazi lelki tárad mellet érzed, hogy minidig számíthatsz rá, ezért nyugalom és biztonság lengi be a kapcsolatotokat.

Közös célok

Lehet, hogy a filmek és a zenék terén eltérő az ízlésetek, de az élet fontos területén ugyan azok a céljaitok. Ha úgy érzed a pároddal teljes harmóniában eveztek abban a bizonyos csónakban, akkor nagyon valószínű, hogy megtaláltad a lelki társad!

Szereted a hibáit

 

Bár a lelki társak között különösen szoros a kapcsolat, de természetesen nem tökéletes. Azonban ami megkülönbözteti egy átlagos kapcsolattól az az, hogy idővel megtanulják nem csak elfogadni, de megszeretni a másik hibáit.Neked ajánljuk

3 000 Ft
Debrecen
Újszerű
Feladva: 2022. április 07. 17:20


Hirdetés


Hiba

Ez a funkció csak regisztrált felhasználók számára érhető el!
Kérjük, regisztrálj, vagy jelentkezz be!