Regisztráció

Kérlek, a regisztrációdhoz
add meg az alábbiakat:


Elfogadom az Általános szerződési feltételeket és az adatvédelmi nyilatkozatot


Kérjük, várj...

Regisztrálok

Hiba

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj


Elfelejtett jelszó


Bejelentkezés

Hiba

Négylábú társat keresel? Fogadj örökbe!

Közzétéve: 2016. július 10. 08:00 | Utoljára módosítva: 2016. július 14. 13:44

„Egyáltalán, együtt élni egy állattal jó… nagyon jó dolog!”

A Rex Kutyaotthon Alapítvány 23 éve üzemel ezzel segítve az utcára került cicákon, kutyákon. A fő célkitűzésük nem csak megmenteni az életeket, hanem szemléletet formálni. Megtanítani a magyar embereknek az állat élet szeretetét és tiszteletét. Cikkünkből most megismerhettek 10 gazdira váró cicust és kutyust. Reméljük olvasóink között majd megtalálják az új családjukat, Ti pedig egy életre szóló barátot.

Nuti

4 év körüli németjuhász keverék, ivartalanított szuka. Nagyon aktív és pörgős eb, aki jól kijön az emberekkel, azonban sajnos más kutyusokkal már nem, így egyedüli kedvencnek ajánlják.

 

Chip

Ő egy nagyon kedves lassan 6 éves ivartalanított kan kutyus. Az emberekkel és más kutyákkal is nagyon jól kijön. Nem nagy mozgás igényű, de igényli a törődést, mert ha elunja magát más elfoglaltság után néz. Inkább kertes házba ajánlják a hosszú szőre miatt.

 

Füleske

Körülbelül 7 éves ivartalanított szuka kutyus. Nagyon ragaszkodik a gazdájához, így sok törődésre van szüksége, ha van rá lehetősége el is szökik a szeretet személy után. Más szuka kutyákkal nem jön ki, de kan kutyával összeszoktatható.  Nyurga termete miatt elsősorban kertes házba ajánlják, természetesen bejárással a házba.

Jaffa

Körülbelül 7 éves magyar vizsla keverék, ivartalanított szuka kutya. Valószínűleg fajtájából is adódik, hogy korát meghazudtolóan aktív, így olyan gazdit keres, aki eleget tud vele foglalkozni, hogy lekösse az energiáit, különben feltalálja magát, aminek nem biztos, hogy mindenki örülne. J Szeret a szabadban lenni, de a rövid szőre miatt fontos, hogy a nagy hidegben legyen lehetősége hova elbújni.

 

Blidboy

Körülbelül 4 éves ivartalanított kandúr, fajtáját tekintve rövid szőrű európai. Nagyon kedves cicus, ám az elején visszahúzódó, így kis türelemre van szüksége, amíg megszokja az új családját. Más cicákkal is nagyon jól kijön. Tartását kizárólag lakásban ajánljuk.

 

Max

Körülbelül 5 éves európai rövidszőrű cicus, aki nagyon jól kijön az emberekkel és az állatokkal egyaránt. Gazdija halála miatt került az alapítványhoz, ahol türelmetlenül várja, hogy újra rátaláljon egy gondos család.

 

Fifi

Fifi egy 11 éves németjuhász keverék, ivartalanított szuka kutya. Mivel élete nagy részét kertes házban élte le, így oda is szeretnék örökbe adni. Emberekkel nagyon barátságos, viszont más kutyákkal már nem mindig alakul zökkenőmentesen a viszonya.

 

Bubi

Ő egy 9 év körüli ivartalanított szuka kutyus. Kezdetben félénk és bizalmatlan, így mindenképp olyan gazdira van szüksége, akinek van elég türelme kivárni, hogy megtörjön a jég. Korábbi hajléktalan gazdija mellett megszokta a viszonylagos szabadságot, ezért a kertes ház a megfelelő élettér számára.

 

E.Geri

Körülbelül 5 éves nagyon rossz körülmények közül megmentett ivartalanított kan. Mivel nagyon elbánt vele a sors elég félénk természete van, így egy különösen empatikus és türelmes gazdira van szüksége, aki lehetőséget nyújt neki egy új életre. Emberekkel és más kutyákkal egyaránt nagyon barátságos.

 

Sztefi

2 év körüli staffordshire terrier keverék, ivartalanított kan. Vélhetően a rossz takarmányozásának köszönhetően medvetalp alakult ki nála. Nagy szeretet igényű és érdeklődő kutyus. Kellő körültekintéssel és türelemmel más kutyákkal összeszoktatható.

 

Ha beleszerettek valamelyik kutyusba vagy cicusba az alábbi elérhetőségeken vehetitek fel a kapcsolatot az alapítvánnyal. Azonban mielőtt tárcsáznátok, arra kérünk mindenkit, hogy jól fontolja meg a döntését!

Rex Kutyaotthon Alapítvány

Telefon: +36 1 435-0533, 1-230-40-80

E-mail: rexiroda@rex.hu

Facebook: https://www.facebook.com/rexalapitvany/?fref=ts

 

Cím: 1048 Budapest, Óceánárok u. 33.Neked ajánljuk

899 Ft
Budapest XVI. kerülete
Új
Feladva: 2022. augusztus 31. 20:05


Hirdetés


Hiba

Ez a funkció csak regisztrált felhasználók számára érhető el!
Kérjük, regisztrálj, vagy jelentkezz be!