Regisztráció

Kérlek, a regisztrációdhoz
add meg az alábbiakat:


Elfogadom az Általános szerződési feltételeket és az adatvédelmi nyilatkozatot


Kérjük, várj...

Regisztrálok

Hiba

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj


Elfelejtett jelszó


Bejelentkezés

Hiba

Legnépszerűbb társkereső appok

Közzétéve: 2016. július 20. 08:00

A társkeresés bizony nem egyszerű dolog.

A szerencsések hamar megtalálják az igazit, mi többiek pedig csak igyekszünk jókor lenni jó helyen. Ahhoz, hogy megnyerjük a jackpotot bizony sokat kell játszani, ezért is tekinthető jó megoldásnak az internetes ismerkedés. Az applikációk szűrő felületei segítségével már csak a passzoló hölgyek és urak között kell böngésznünk és a személyes találkozó előtt van lehetőségünk jobban megismerni a randi partnerünket. Ha Te is azok közé tartozol, akik eddig idegenkedtek az online társkereséstől, de most kedvet kaptál akkor olvasd el cikkünket, mert bemutatunk néhány telefonos applikációt ahol ismerkedhetsz.

Tinder

Rém egyszerűen működik! Mindössze egy Facebook fiókra van hozzá szükségünk melynek segítségével regisztrálhatunk. De nem kel félni, a Facebook profilunkon nem fog látszani, hogy használjuk az alkalmazást. A regisztráció után nincs más dolgunk, mint megadni, hogy milyen korú emberekkel ismerkednénk és maximálisan milyen távolságra legyen tőlünk. Az így feldobott adatlapok közül válogathatunk, úgy hogy ha tetszik, akkor jobbra húzzuk az ujjunkat és ezzel a kedvencek közé helyezzük, ha pedig nem akkor balra. Ha a másik fél is a szimpatikus kategóriába sorolt minket, akkor meg is van a közös nevező és elkezdhetünk beszélgetni.

Happn                                                                                                                                                        

Itt is Facebook regisztrációhoz kötött a használata. Miután beállítottuk, hogy milyen korú és nemű partnert keresünk, már indulhat is a nézelődés. Ennek az applikációnak az érdekessége, hogy folyamatosan figyeli a hollétünket GPS koordináták alapján és feldobja, ha a keresésünknek megfelelő személy tartózkodik a közelünkben. Így ha elég merészek vagyunk akár azonnal személyessé is válhat az ismerkedés.

The Jingle

Az előzőekhez hasonlóan itt is a Facebook profilunkkal tudunk regisztrálni azonban még vár ránk egy 9 kérdéses teszt is. Ez alapján könnyebb felmérni, hogy a másik profilja mennyire passzol a miénkhez, így nem vagyunk rászorulva, hogy csak a külsőségek alapján válasszunk. Itt is jobbra húzással értékelhetjük pozitívan a másik profilját, ha megvan a Jingle (azaz egyezés) el is kezdődhet az ismerkedés.

 

Természetesen ezek mellet még jó néhány applikáció áll a felhasználók rendelkezésére, így van lehetőséged válogatni, ha a fent felsoroltak valamiért nem lennének szimpatikusak. Reméljük cikkünkkel sokatokat hozzásegíttettük néhány kellemes randihoz, hogy idén nyáron ne csak a kánikula miatt forrjon a levegő. ;)Neked ajánljuk

2 000 Ft
Pásztó
Jó állapotú
Feladva: 2022. október 08. 15:05


Hirdetés


Hiba

Ez a funkció csak regisztrált felhasználók számára érhető el!
Kérjük, regisztrálj, vagy jelentkezz be!