Regisztráció

Kérlek, a regisztrációdhoz
add meg az alábbiakat:


Elfogadom az Általános szerződési feltételeket és az adatvédelmi nyilatkozatot


Kérjük, várj...

Regisztrálok

Hiba

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj


Elfelejtett jelszó


Bejelentkezés

Hiba

Szokások melyeket jobb, ha kerülsz, ha boldog kapcsolatra vágysz

Közzétéve: 2016. július 31. 08:00

Egy kapcsolat elején általában mind a két fél belead apai-anyait, de idővel sajnos ez megváltozik.

Ahhoz, hogy hosszútávon boldogok lehessünk egymás mellett sok figyelmet és energiát kell szentelnünk a másikra és a kapcsolatunkra. Vannak olyan rossz szokások, melyek idővel kialakulhatnak és akár a kapcsolat végéhez is vezethetnek.

Mindig a másik a felelős

Egy párkapcsolatban nem hangozhatnak el, olyan mondatok, mint „Ez nem az én dolgom!” vagy „Megérdemelted, hogy úgy beszéltem veled!”. Amikor az egyik fél nem hajlandó felelősséget vállalni, akkor azzal a másikra ró plusz terheket, ami egy idő után oda vezethet, hogy elfárad és feladja. Ha sokáig szeretnénk élvezni partnerünk társaságát soha ne hárítsunk, hiszen fordított esetben ez minket is bántana.

Érdektelenség

Itt nem csak arra gondolunk, hogy fontos a másik hogylétével vagy lelki állapotával foglalkoznunk, hanem a közös tervek megvalósításából is ki kell vennünk a részünk. Ha a párunk szeretné kifesteni az egyik szobát, megtervezni a nyaralást vagy új bútort venni, akkor ne rázzuk le egy vállrándítással.

Azok a bizonyos szavak

Vannak emberek, akik hajlamosabbak indulataikat negatív töltetű jelzőkkel esetleg káromkodással kifejezni. Sok esetben ezt nem sokkal a vita után megbánják, de sajnos a kimondott szavakat nem lehet visszaszívni, így jobb ha kétszer meggondoljuk, milyen kifejezések hagyják el a szánkat.

Elvárások

Aminek a kapcsolat elején még örültünk később rutinszerűvé válik és már elvárjuk. Ne kövessük el ezt a hibát és ne legyünk hálátlanok, ezzel szemben értékeljünk minden apró gesztust. Egy kedves mondat nem kerül sokba viszont megmentheti a kapcsolatunkat. Mindemellett sokkal rövidebb ideig tart, mint egy kiadós veszekedés.

Folyamatos zsörtölődés

 

Jó, tudjuk, az élet sokszor nehéz. De ne essünk abba a hibába, hogy már csak unalomból is zsörtölődünk partnerünknek valamiért. Ha egy idő után azon kapjuk magunkat, hogy túl negatívan látjuk a világot próbáljunk önerőnkből változtatni ezen, hiszen a mi rosszkedvünk hatással van a velünk élőkre is.Neked ajánljuk

3 000 Ft
Debrecen
Újszerű
Feladva: 2023. szeptember 19. 17:20


Hirdetés


Hiba

Ez a funkció csak regisztrált felhasználók számára érhető el!
Kérjük, regisztrálj, vagy jelentkezz be!