Regisztráció

Kérlek, a regisztrációdhoz
add meg az alábbiakat:


Elfogadom az Általános szerződési feltételeket és az adatvédelmi nyilatkozatot


Kérjük, várj...

Regisztrálok

Hiba

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj


Elfelejtett jelszó


Bejelentkezés

Hiba

Szexi alakot a nyárra edzés közben gondolj a fürdőruhádra.

Közzétéve: 2016. augusztus 12. 08:00

Bár már lassan vége a fürdőruha szezonnak, de ilyenkor sem szabad elhanyagolni a testedzést.

. Az edzés és fogyókúra időpontját szeretjük mindig holnapra halasztani, ha valahogy ezt a nyarat is sikerült kibliccelned, de már úgy érzed, hogy nincs ez így jól akkor még ma lás hozzá az új élethez.

Amire mindenképp szükségünk lesz a cél eléréséhez az a rendszeres testedzés. Számtalan videót találhatunk az interneten, ami a segítségünkre lehet. Ha nincs sok időnk, akkor akár egy 20 perces edzéssel is eredményeket érhetünk el. Nagyon fontos, hogy mindig nyújtással kezdjünk és zárjunk. A képre kattintva találtok egy szuper videót is!

 

Egy másik nagyon hatékony edzésforma a jóga. Olyan belső izmokat is átmozgat, amit sok hagyományos edzés nem, ezzel javítva a tartásunkat, ami sokat számít a jó alak elérésében. Egy kellemes zenére végzet jóga gyakorlatsor nem csak a testnek, de a léleknek is feltöltődés.

Nem kizárólag a testmozgásra kell oda figyelnünk, hanem a megfelelő táplálkozásra is. Nagyon fontos, hogy ne koplaljunk, mert némi fogyás után a testünk raktározni kezd! Minden nap reggelizzünk. Ez a legfontosabb étkezés, hiszen megadja a kezdő löketet a napunkhoz. Kizárólag egészséges, hosszú távú energiát adó ételeket együnk. Müzli szelet, 100%-os gyümölcslé vagy natúr joghurtba kevert friss gyümölcsök jó választásnak bizonyulhatnak. Nagyon fontos, hogy minél kevesebb cukrot tartalmazzon. Számtalan diétás módszer közül választhatunk az interneten, ezek közül alkalmazzuk azt, ami a számunkra a legszimpatikusabb és a legkényelmesebb.

Egy két praktikával csillapíthatjuk étvágyunkat, serkenthetjük anyagcserénket vagy becsaphatjuk az agyunkat, hogy elinduljon a fogyás.

·         Használjunk kisebb tányért és együnk lassabban, így az agyunk úgy érzékeli, hogy tele van a gyomrunk. 30 percnek kell eltelni ahhoz, hogy a szervezetünk észlelje, hogy ettünk így ne addig tömjük magunkat, amíg tele nem leszünk.

·         Együnk többször keveset. Ekkor elkerülhetjük a koplalást mégis elegendő energiához jut a szervezetünk. Nagyon fontos, hogy változatos és egészséges ételeket fogyasszunk.

·         Válasszunk magunknak példaképet. Amikor úgy érezzük, hogy elgyengültünk csak nézzük meg a kiválasztott hölgy képét és visszatér az akaraterőnk.

·         Fogyasszunk sok folyadékot! Fontos a szervezet hidratáltsága és csökkenti az éhség érzetet is. A legmegfelelőbb a tiszta víz.

Ahhoz, hogy jól nézzünk ki nyáron a strandon rengeteg kitartásra és akaraterőre lesz szükségünk. A látványos változás eléréséhez rendszeresen kell edzenünk és figyelnünk a táplálkozásunkra. Azonban ahhoz, hogy megálljon a levegő, ha belépünk valahova, nem csak a megnyerő külső, de a magabiztos személyiség is fontos. Itt az ideje hát, hogy nekilássunk az alakformálásnak, és ha csüggednénk, csak gondoljunk a fürdőruhára. JNeked ajánljuk

1 000 Ft
Esztergom
Újszerű
Feladva: 2023. február 14. 23:17


Hirdetés


Hiba

Ez a funkció csak regisztrált felhasználók számára érhető el!
Kérjük, regisztrálj, vagy jelentkezz be!